Garantier

Snickar’n erbjuder såväl privatpersoner som företag och industri i Karlshamn med omnejd ett brett utbud av byggtjänster – allt från nybyggnation till renovering av exempelvis kök eller badrum.

Vi erbjuder numera en entreprenadgaranti efter färdigställd och genomgången entreprenad på hela 5 år i stället för den fastställda enligt lag på 2 år. Detta gör vi för att Ni kunder skall känna trygghet i utförandet både under och efter avslutat arbete.

Tack vare vår långa branscherfarenhet och vår breda kunskap kan vi garantera att vi utför alla jobb både effektivt och kvalitativt, och dessutom alltid till låga priser. Mindre snack och mera snickeri, är vårt motto!

Mångårig erfarenhet

Hos Snickar’n arbetar pålitliga snickare. All vår personal sitter på såväl mångårig erfarenhet inom byggbranschen som en gedigen kunskap om allt som rör snickeri och byggnadsarbete – från nybyggnationer till renoveringar av exempelvis badrum. Den här erfarenheten och kunskapen gör att vi kan garantera alla våra kunder i Karlshamn med omnejd både effektiva och kvalitativa byggarbeten.

Alltid med kvalitén i fokus

Genom åren har vi på Snickar’n samlat på oss diverse certifikat och utmärkelser. Bland annat följande:

  • Certifierade för badrum enligt Byggkeramikrådet (BKR)

  • Certifierade av Elitfönster för montering av deras produkter

  • Vi har hängavtal med Byggnads

  • Allriskförsäkring på 10 miljoner

  • Vi har sigill samt hög kreditvärdighet enligt Soliditet AB

Funderar du på ett nytt projekt?
Fyll i vår offert formulär så återkommer vi inom kort