Garantier

Snickar’n erbjuder såväl privatpersoner som företag och industri i Karlshamn med omnejd ett brett utbud av byggtjänster – allt från nybyggnation till renovering av exempelvis kök eller badrum.

Vi erbjuder numera en entreprenadgaranti efter färdigställd och genomgången entreprenad på hela 5 år i stället för den fastställda enligt lag på 2 år. Detta gör vi för att Ni kunder skall känna trygghet i utförandet både under och efter avslutat arbete.

Tack vare vår långa branscherfarenhet och vår breda kunskap kan vi garantera att vi utför alla jobb både effektivt och kvalitativt, och dessutom alltid till låga priser. Mindre snack och mera snickeri, är vårt motto!

OFFERTFÖRFRÅGAN »

Mångårig erfarenhet

På Snickar’n arbetar enbart de mest pålitliga av snickare.

All vår personal sitter på såväl mångårig erfarenhet inom byggbranschen som en gedigen kunskap om allt som rör snickeri och byggnadsarbete – från nybyggnationer till renoveringar av exempelvis badrum.
Den här erfarenheten och kunskapen gör att vi kan garantera alla våra kunder i Karlshamn med omnejd både effektiva och kvalitativa byggarbeten.

En personlig
Service

Vi på Snickar’n är väl medvetna om hur påfrestande det kan vara att ha hantverkare springande i hemmet, exempelvis i samband med renoveringen av ett badrum. Därför är vi extra noggranna med två saker: Dels att erbjuda dig som kund en personlig service med öppen dialog och stor hänsyn till vardagliga rutiner, både i planeringen av arbetet och under utförandet av detsamma. Och dels så ser vi till att alltid arbeta så snabbt och effektivt som möjligt, utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten.

Alltid hög kvalitet

Genom åren har vi på Snickar’n samlat på oss diverse certifikat och utmärkelser. Bland annat följande:

  • Vi är certifierade för badrum enligt BKR (Byggkeramikrådet)

  • Vi är certifierade av Elitfönster att montera deras produkter

  • Vi har hängavtal med Byggnads
  • Vi innehar F-skatt samt en allriskförsäkring på 10 miljoner
  • Vi har sigill samt högsta kreditvärdighet enligt UC AB (2015-12)
REFERENSER