Team Snickar’n

Snickar’n är ett gäng på sex stycken erfarna snickare som tar sig an alla former av byggnadsarbeten i Karlshamn med omnejd, från nybyggnationer till renoveringar av exempelvis kök och badrum till hela totalentreprenader. Hör gärna av dig till oss om du har ett spännande projekt på gång. Vi älskar en utmaning och tummar aldrig på kvalitén.

Lars Bergenvass

Lars Bergenvass

Alexander Bergenvass

Alexander Bergenvass

Emil Lindblad

Emil Lindblad

Karl

Karl Mattsson

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Alltid med kvalitén i fokus

Genom åren har vi på Snickar’n samlat på oss diverse certifikat och utmärkelser. Bland annat följande:

  • Certifierade för badrum enligt Byggkeramikrådet (BKR)

  • Certifierade av Elitfönster för montering av deras produkter

  • Vi har hängavtal med Byggnads

  • Allriskförsäkring på 10 miljoner

  • Vi har sigill samt hög kreditvärdighet enligt Soliditet AB

Vårt kompetenta team hjälper er med det mesta!

Vår mångåriga branscherfarenhet i kombination med en ständig nyfikenhet på nya råd och rön gör att vi alltid kan erbjuda ett kvalitativt och effektivt arbete till ett lågt pris, oavsett om kunden är en privatperson, ett företag eller en industri.

Många av våra kunder har genom åren valt att återkomma till oss för nya samarbeten, något som vi känner en stor yrkesstolthet inför. Vi ser gärna att du blir ännu en i raden av våra nöjda och långvariga kunder, och välkomnar dig därför att kontakta oss för referenser till tidigare uppdragsgivare.

Alltid ett gediget arbete!

Genom åren har Snickar’n utfört alla möjliga former av byggarbeten. Från mindre snickerijobb till större nybyggnationer och totalentreprenader.

Vi tar oss an alla arbeten med samma passionerade inställning och utför alltid våra uppdrag snabbt och effektivt utan att för en sekund tumma på kvaliteten. Att göra våra kunder nöjda är det vi brinner för och vi delar därför gärna med oss av referenser från tidigare arbeten!

Alltid tydliga och trygga avtal!

Snickar’n tror på den personliga servicen, förankrad i det lokala samhället. Vi har alltid strävat efter att vara en välintegrerad del av den region vi verkar i, för att på så sätt kunna knyta solida och trygga avtal med våra leverantörer och underentreprenörer och varaktiga relationer med våra många kunder.

Vi tror på ärlighet, tydlighet och öppenhet – i klassisk Blekingeanda.

Funderar du på ett nytt projekt?
Fyll i vår offert formulär så återkommer vi inom kort