Referenser & projekt

Vi på Snickar’n är väldigt stolta över våra utförda arbeten. Här nedan har vi samlat några referenskunder som berättar lite om hur de upplevde samarbetet med oss i samband med sina renoveringar / nybyggnationer.

Projekt Skalstoppen i Vemdalen – 2023

2021 drabbades den tidigare restaurangen av en tragisk olycka och brann ned till grunden. Då fick vi, Snickar’n, äran att bistå med att bygga upp en ny restaurang. Vi är ett team som trivs med utmaningar och har bred erfarenhet av att arbeta under tuffa förhållanden.

Byggprojektet i Vemdalen testade verkligen vår förmåga till max, med utmaningar som sträckte sig från logistik till extrema väderförhållanden och tillgänglighetsfrågor.

Vi kämpade med snö, stormar som nådde upp till 44 m/s, och kraftigt varierande temperaturer, allt medan vi arbetade på en bergstopp som reser sig ungefär 1000 meter över havsnivån.

Trots en ambitiös tidsplan, som initialt möttes av skepticism, och alla utmaningar vi stötte på längs vägen, blev det nya bygget klart två veckor innan den planerade tidsfristen. Denna framgång var möjlig tack vare vårt fantastiska team och våra skickliga, noggranna entreprenörer. Utan deras insatser hade projektet varit en omöjlighet.

Ett stort plus i planeringen var vår förmåga att dra nytta av insikterna om svagheter och möjligheter till förbättringar från den gamla byggnaden. Detta gav ägarna en tydlig vision om vad de ville ha, vilket liknade att ha svaren i förväg.

På Snickar’n älskar vi unika, underbara, utmanande projekt och ser ivrigt fram emot fler möjligheter att ta oss an liknande uppdrag i framtiden.

Lars bergenvass, VD Snickar'n

Se filmen om projektet

Projekt Västa Bokö är ett välplanerat och genomtänkt projekt där Snickar’n producerat hela byggnationen på en ö ute i Karlshamns skärgård.

Arbetet har inneburit rejäla logistiska utmaningar och har verkligen satt vårt lösningsorienterade arbetssätt på prov. Lyckligtvis gillar vi utmaningar och omväxlande arbete så projekt Västra Bokö har verkligen varit fantastiskt roligt att få genomföra tillsammans med anställda och underentreprenörer, utan dem hade detta aldrig gått att genomföra.

Förutom att alla inblandade är otroligt nöjda med slutresultatet har vårt team utvecklats av projektet. Vi har fått arbeta utan många av de hjälpmedel som vanligtvis är en självklarhet men som inte finns att tillgå på en ö.

Vi älskar kvalitet och vårt mål är alltid att leverera till 100% mot kundens förväntan och samtidigt fortsätta utvecklas som team och snickare. Detta känner vi verkligen stämmer bra överens med slutresultatet i projektet.

Lars bergenvass, VD Snickar'n

Se filmen om projektet

Projekt Sjöö 2020

När vi fick förfrågan och handlingarna blev vi väldigt smickrade men också lite rädda, ett omfattande projekt på en ö i Karlshamn skärgård ritat av White arkitekter i Malmö. Vi fick agera både snickare och sjömän i projektet. Ömsesidigt förtroende gjorde att projektet blev av. Tack vare mina fantastiska anställa och underleverantörer lyckades vi trots de svåra förutsättningarna uppföra det fantastiska huset. Vi fick bl.a tillverka en väg från sjön upp till arbetsplatsen.

Vi är fantastiska glada och stolta över att har genomfört projektet!

Se gärna filmen där vi berättar mer om projektet Sjöö.

Lars bergenvass, VD Snickar'n

Se filmen om projektet

Montage av nytt kök från Ballingslöv samt nya ytskikt och målningsarbete

Snickar’n är ett gäng seriösa snickare. De höll utlovade tider och var öppna, lyhörda och vi hade en mycket god dialog. De kom med egna förslag under projektets gång. Professionellt!

AnitaAnita Eriksson, Karlshamn

Montage av nya fönster från ELIT i hela huset samt montage av kök från Ballingslöf

Snickar’n var snälla och trevliga. Kreativa med ett ”allt är möjligt”-tänk. De höll vad de lovade. Snickare som kan de mesta!

Magnus Nilsson, Karlshamn

Montage av nya fönster och dörrar, montage av kök och nybyggnation av uterum

Snickar’n var kreativa och punktliga, kom med egna ideér. Är supernöjd!
Kjell Åke-Persson, Asarum

Fönsterbyte samt renovering och växlat av väggar i matsalen samt golrenovering

Vi har haft samarbete med Snickar’n under flera år. De är alltid tillmötesgående utifrån de krav och önskemål som vi har och gör allt för att vi ska bli nöjda. Om Lars är osäker på hur vi vill ha det och vad vi menar, så hör han av sig för att checka av att allt blir rätt.

Vi är beroende av att tidsplanen för renoveringen håller, eftersom det annars skulle påverka vår verksamhet negativt, och det har fungerat utmärkt med Snickar’n!

Lars snickare är supertrevliga och vi upplever att alla gör ett toppenbra jobb och ser fram emot fler projekt tillsammans framöver.

Ulrika Eriksson, Asarum

Följ Snickar’n på Instagram

Funderar du också på ett nytt projekt?
Fyll i vår offert formulär så återkommer vi inom kort