NYBYGGNATIONER


Snickar’n är experter på nybyggnationer. Det spelar ingen roll om det du vill ha byggt är en stuga, ett nytt kök, ett utehus eller ett nytt badrum.
Inget jobb är vare sig för stort eller för litet för oss.
Självklart medverkar vi redan i planeringsprocessen om du så önskar. Låt oss hjälpa dig att skapa och färdigställa just ditt drömprojekt!

RENOVERINGAR


En annan form av byggarbeten vi på Snickar’n har stor erfarenhet av är olika typer av ombyggnationer.
Det kan vara renoveringar av enskilda rum eller uteplatser, tillbyggnader i form av uterum, ett omfattande fasadarbete eller kanske byte av takpannor.
Även här medverkar vi naturligtvis redan på skisstadiet, allt för att arbetet ska ske så snabbt och smidigt som möjligt och möta dina specifika önskemål.

TOTALENTREPENAD


Snickar’n har som mål att ta sig an alla former av byggarbeten, oavsett omfattning.
Därför är det en självklarhet för oss att erbjuda totalentreprenader, genom vilka vi tar fullt ansvar för hela byggnadsprocessen – från projektering till utförande.
Detta möjliggörs genom vårt mångåriga och nära samarbete med företagare inom närliggande branscher, så som elektriker, målare, designers, VVS-firmor med mera.
Genom att anlita Snickar’n för en totalentreprenadtjänst kan du som kund lämna över hela ansvaret för byggarbetet åt oss och själv fokusera på andra saker.